Arjenvirittäjän pikavinkit

Oletko aamu- vai iltaihminen?  Päätöksiä ei kannata yrittää tehdä väsyneenä – moinen ponnistus ehkä saa sinut ainoastaan epätoivoiseksi…

Teetkö mieluummin pieniä asioita usein vai isosti kerralla? Yksi hylly päivässä vai koko huone kerralla tyhjäksi ja uudelleenjärjestely. Toimi oman persoonasi mukaan, raivaaminen sujuu helpommin…

Tarvitsetko hiljaisen ympäristön ilman muita ihmisiä ympärilläsi vai auttaako musiikki sinut vauhtiin. Ota kuvia, mikä tilanne oli ennen kuin aloitat.

Tyhjennä ensin lattia tavaroista. Sekin tekee jo huikean näkyvän muutoksen.

Raivaa pöytätasot. Ylimääräisiä tavaroita voit väliaikaisesti pakata laatikoihin, myöhempää lajittelua varten, etenkin jos teet tätä yksin ja haluat nopeasti näkyviä tuloksia.

Imuroi tila ja pyyhi pölyt vapautuneilta tasoilta. Mikä upea hetki keittää kuppi kahvia.

Huomaamatta olet päässyt hyvään alkuun järjestyksen luomisessa. Mietipä miltä näyttää, kun kaikki on tehty. Pidä kuva mielessäsi, koska päämäärä motivoi sinua jatkossa järjestyksen ylläpitoon. Ota järjestetystä tilasta kuvia, koska ne inspiroivat sinua myöhemmin.

Jos kuitenkin tunnet, että aloittaminen on liian raskasta yksin, tai et tiedä mistä aloittaa ota yhteyttä, autan mielelläni sinua löytämään juuri parhaat vinkit ja tavat järjestyksen ylläpitoon.

Mukavaa päivän jatkoa

t. Pirjo

Yhteydenottolomake:

Puhelimella tavoitat numerosta: 040 750 6543